huge boobs
free black porn
sex videos
sex movie
hot sex videos
lesbian porn videos

 

Som el teu centre d'estètica i salut al centre d'olot.  

Des de 1987 que treballem en el món de l'estètica i la salut. 

Som un equip de professionals que us aconsella i assessora. 

T'oferim un espai on tú ets el centre de totes les atencions. 

Hem creat l'entorn adequat per acompanyar els nostres tractaments estètics, que poden anar dels més clàssics i quotidians als més moderns i sofisticats. 

nosaltres petit  

Considerem la persona com un tot, en el que la bellesa s'aconsegueix quan la persona es troba bé al mateix temps per dins i per fora. Aquí trobaràs el consell mèdic per anar a l'arrel dels teus problemes estètics, per aprofundir i perfeccionar el tractament, tan facial com corporal. 

En les nostres instal·lacions també podràs gaudir d'un circuit d'agües. És un circuit dissenyat per a tractaments específics per a cada persona. Es pot provar tot el circuit o només el que interessi combinat amb qualsevol tractament de bellesa o relaxació. 

Us oferim banys de vapor, dutxes d'hidroteràpia, banyera hidroprofi, massatges sobre tatami, cromateràpia, tractaments de bellesa ... I la piscina de flotació, que és una primicia a tot girona. Està construïda i adaptada espressament a l'espai com a piscina de flotació. Podràs sentir la ingravidesa del teu cos i aconseguir un estat de relaxació de tot el teu ser.  

 

Us convidem a provar-ho! 

Moltes gràcies per la vostra confiança