free hot sex movies
free sex videos
young gay porn
big breasts
cartoon porn
porn videos
micro(1)
Què és la micropigmentació?

La micropigmentació o maquillatge semipermanent técnicament es defineix com la implantació de pigments específics a nivell epidèrmic de forma totalment innocua i indolora i amb absoluta garantia d'higiene.

Quan dura la micropigmentació?

És un tractament temporal ja que els pigments implantats es van absorbint. Tot i això el tractament és de llarga durada i la seva permanència oscila entre dos i quatre anys.

Beneficis de la micropigmentació

Assegura una aparença impecable durant tot el dia. Corregeix molts defectes de les celles, realça i millora el contorn de la boca, s’augmenta l’aparença del tamany dels ulls, es dissimulen les pestañes amb poc pèl... Molt recomanada quan es tenen problemes d’alèrgia a productes de maquillatge o es té alguna dificultat per a maquillar-se. Permet el tractament estètic de cicatrius, del vitiligen, de zones del cap que han perdut cabell.

micro3

Aplicacions més habituals

Micropigmentació als llavis

Corregir petites imperfeccions o assimetries. Llavis d'homes que han perdut la coloració per causes com un herpes... La finalitat sempre és aconseguir un resultat natural amb tons suaus.

Els casos més típics són:

Embelliment dels llavis

Augment del contorn labial

Correcció d'imperfeccions

Llavis amb forats peribucals

Camuflatge del vitiligen, cicatrius, pells cremades, alopècies incipients....

Un dels aspectes més gratificants de la pigmentació és l'aplicació en persones que busquen pal•liar els efectes produïts per exemple per la quimioteràpia, la pèrdua de l'aureola mamària en una mastectomia i per dissimular cicatrius.

Micropigmentació en celles

La forma de les celles és molt important per l'expressió del rostre. Abans de qualsevol tractament hi ha un assesorament per establir la forma que més afavoreix, d'acord amb les preferències del pacient. Per mitjà d'unes plantilles especials el pacient pot veure com quedarà el model de cella.

Utilitzant el sistema pèl a pèl (traç petit) s'evita l'efecte de celles pintades. El que es busca és la naturalitat: tonalitats delicades i formes no molt exagerades.

Micropigmentació a les parpelles

(eye liner)

L'objectiu és obtenir una mirada més expresiva, amb més vida i simular un volum més gran de pestanyes.


micro22